Vijf lunches via Uber Eats om van te watertanden 😍 #KortingsCode

|Top

Weer op kantoor werken, dat heeft ook het voordeel dat je opnieuw samen met je collega's in de kantine kunt lunchen. En wat is er beter dan met je Ticket Restaurant iets lekkers bestellen op Uber Eats?

Wij, het communicatieteam van Edenred, hebben alvast vijf gerechten gevonden die we maar wat graag willen proeven. 🤤 Dit zijn onze verrukkelijke vondsten. 👇

Pssst! Onderaan dit artikel vind je een kortingscode voor Uber Eats. 🎁

Köfta Laffa met lam

De Libanese keuken van restaurant Sumac spreekt tot onze verbeelding! 'Köfta Laffa' zijn balletjes in een korstje van Libanees brood, pistachenoten, munt en specerijen. Je hebt keuze uit verschillende sauzen:

  • yoghurtsaus met munt en citroen
  • groene tahinisaus
  • mangosaus met citroen en koriander
  • groene Zhoug-saus met koriander, citroen en groene pepertjes
  • rode Zhoug-saus met tomaten, pepertjes en look
  • pittige harissa-mayonaise

📍 Gevonden bij Sumac in Antwerpen voor € 10,50

Bagel Graffiti

Voor gezonde en superlekkere bagels moet je bij Art’s & Bagels zijn! Vooral de bagel Graffiti trok meteen onze aandacht: gegrilde kip, verse kaas, cheddar, tomaten, geroosterde ui, mosterd-honingsaus en krokant spek. Wat wil je nog meer? 😋

Neem een kijkje op hun Instagram-pagina. Ook de andere bagels zien er zot lekker uit!

📍 Gevonden bij Art's & Bagels in Etterbeek voor € 9,20

Soep Tom Yam Koong

Een topadresje voor de liefhebbers van de Thaise keuken. Wil je een lichte lunch die toch goed vult? Hun soep met citroengras, koriander en scampi lijkt ons de perfecte keuze. Hop! Nog iets voor op ons verlanglijstje!

📍 Gevonden bij Thai Café in Genval voor € 13,50

Wrap kip

Soep, salade, broodjes of wraps ... Nouna's Foodbar is dé place to be! Onze keuze: de wrap met wokgroenten, curry, mango en gegrilde kip.

📍 Gevonden bij Nouna’s Foodbar in Antwerpen voor € 9

The Peck Special

Met deze – op zijn minst originele – lunch steek je je collega's ongetwijfeld de ogen uit! Tuurlijk wel! Dit is namelijk een wafel met chorizo, geitenkaas, spek, kruidige hollandaisesaus en twee gepocheerde eieren. Met alles erop en eraan dus! Krijg jij ook al het water in de mond?

📍 Gevonden bij Woodpecker in Sint-Gillis voor € 14

Verrassing! 🎁

Goed nieuws! Uber Eats biedt je € 5 korting bij aankoop van minstens € 12 (zonder leveringskosten) met Ticket Restaurant Edenred. De korting is geldig tot 31 december 2021. Kortingscode: TICKETRESTO5 (niet combineerbaar met andere aanbiedingen).

Hoe betaal je met Ticket Restaurant op Uber Eats? 💳

  1. Voeg in de Uber Eats-app je MyEdenred-account als betaalmethode toe, net zoals je een betaalkaart zou toevoegen. Let wel, je moet nog altijd een bankkaart aan je profiel koppelen.
  2. Open het Uber Eats-menu met het profiel-icoon.
  3. Klik op het menu 'betaling'.
  4. Koppel je MyEdenred-account aan Uber Eats door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord van MyEdenred.
  5. Geef daarna de 4 laatste cijfers van het PAN-nummer op de keerzijde van je kaart in.
  6. Bevestig tot slot dat je Uber Eats het recht geeft om je bestelling via je Ticket Restaurant-rekening te betalen.

En jij? Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Uber Eats? Welke gerechten springen bij jou in het oog? Deel ze op onze Facebook-pagina!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen