Verwen jezelf met Deliveroo en je Edenred-maaltijdcheques #kortingscodes

|News

Wist je dat het mogelijk was om met je maaltijdcheques van Edenred op Deliveroo te bestellen? En dat is niet alles, in dit artikel vind je 2 exclusieve promotiecodes! Lees dit artikel aandachtig om meer te weten te komen. We leggen uit hoe je je Edenred-kaart in de Deliveroo-app kunt integreren, evenals de voorwaarden voor het gebruik van de promotiecodes!

Edenred en Deliveroo leggen je in de watten

 • Kennismakingsaanbieding: € 15 korting voor een bestelling van minstens € 30 (inclusief leverings- en servicekosten). Maak je account aan op Deliveroo en vul de code MPSNVQHYW in wanneer je afrekent. Deze code is geldig tot en met 29/5/2024 en geldt uitsluitend voor de 50 eerstvolgende nieuwe klanten.

 

 • Getrouwheidsaanbieding: ben je al fan van Deliveroo? Geniet van € 5 korting op een bestelling van minstens € 25 (inclusief leverings- en servicekosten). Vul de code SVXJGDUCL in en gebruik je Edenred-maaltijdcheques om je bestelling te plaatsen. Dit aanbod is geldig tot en met 29/5/2024 en is beperkt tot de eerste 140 gebruikers van de actie.

 

Zorg ervoor dat je e-mails/meldingen ingeschakeld zijn. Want als je e-mails van Deliveroo ontvangt, krijg je je code via e-mail en/of een melding op je smartphone. Als je geen e-mails van Deliveroo ontvangt, krijg je een bericht als je de app opent tijdens de periode dat de actie loopt.

Belangrijke informatie: je kunt je maaltijdcheques van Edenred alleen gebruiken om eten te bestellen bij Deliveroo. De leverings- en servicekosten worden dus afgerekend via je gebruikelijke betaalmiddel (Bancontact, Mastercard, Visa). Volledige algemene verkoopvoorwaarden. 

Ik download Deliveroo

Hoe gebruik ik mijn Edenred-kaart bij Deliveroo?

Als je de Deliveroo-app nog niet geïnstalleerd hebt, download hem dan eerst via de App Store of de Play Store. Open de app en maak een account aan. Als je de app al wel had, hoef je alleen maar in te loggen.

Je Edenred-kaart gebruiken gaat gemakkelijk en snel! Volg deze stappen:

 1.  Zorg ervoor dat je de filter ‘Maaltijdcheques’ gebruikt en ‘Edenred’ selecteert om meteen alle restaurants en winkels te vinden die de Edenred-kaart aanvaarden.
 2. Selecteer de maaltijd of boodschappen die je wilt laten leveren en klik op ‘Ga naar betalen'.
 3. Klik op de knop rechts van 'Maaltijdcheque gebruiken' wanneer je bij de stap 'Afrekenen' komt.
 4. Selecteer 'Edenred', koppel je MyEdenred account aan je Deliveroo account, en je bent klaar!
cheques-repas-Edenred-deliveroo

De missie van Deliveroo: jou het leven gemakkelijker maken!

Deliveroo wil de manier waarop je eten bestelt radicaal veranderen. Ze werken samen met de beste restaurants – van de grote namen tot de zaken en winkels in jouw buurt – om je favoriete gerechten bij jou thuis te bezorgen.

Door samen te werken met Deliveroo maakt Edenred je het leven van alledag nog gemakkelijker. Want zelf lekker koken is super, maar dat lukt niet elke dag!

Deliveroo-edenred-code-promo

Waarom zou je bestellen via Deliveroo?

Bij Deliveroo heb je keuze uit meer dan 1800 restaurants die je maaltijdcheques van Edenred aanvaarden. En er komen nog elke dag nieuwe zaken bij. Je vindt zeker je favoriete adresjes. Het moeilijkste? Kiezen!

Via Deliveroo doe je ook in een paar klikken je boodschappen zonder dat je het huis uit moet! Perfect voor lastminuteboodschappen of als je geen zin hebt om de regen te trotseren.

Online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. De Deliveroo-app biedt je namelijk heel wat mogelijkheden:

 • Vind wat je op dat moment zoekt: boodschappen, een bepaalde keuken of een specifiek gerecht, je favoriete restaurant of winkel ...
 • Filter je zoekopdracht op een specifiek dieet, de levertijd of de score van het restaurant.
 • Filter ‘Maaltijdcheques’ gebruikt en ‘Edenred’ selecteert om meteen alle restaurants en winkels te vinden die de Edenred-kaart aanvaarden.
 • Plan de levering in voor nu of later – tot 24 uur op voorhand.
 • Haal je bestelling zelf op met de optie ‘Afhalen’.
 • Bekijk alle aanbiedingen om jezelf te verwennen voor een klein prijsje.

We hopen dat dit artikel je het water in de mond heeft doen lopen. Deliveroo is dé oplossing wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken. In een paar klikken krijg je je eten en je boodschappen aan huis geleverd. En dan: aan tafel en genieten maar!

 

Ben jij ook zo’n Deliveroo-fan? We zijn benieuwd naar jouw favoriete Deliveroo-moment! Vertel het ons en tag onze Facebook- of Instagram-pagina. En dan nu tijd voor Deliveroo?

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

 • Dit artikel delen