Ticket restaurant sluit partnership met bakkers en slagers

|Op bezoek bij

We herhalen het nooit genoeg, het is belangrijk om onze lokale handelaars te steunen, en nog meer sinds het begin van de gezondheidscrisis. Ze hebben zich meer dan ooit moeten aanpassen. Wat als we je vertellen dat je je bakkers en slagers op één platform kunt terugvinden om verse en lokale producten te bestellen met je Ticket Restaurant? Goed nieuws, hè?

 

BOODSCHAPPEN MET ONZE GROOTOUDERS ...

In onze kindertijd deden we vaak boodschappen met onze grootouders. Als je daaraan terugdenkt, valt het wel op hoe onze manier van consumeren is veranderd. We deden onze inkopen in de winkel om de hoek en met die mensen had je ook een echte band.

Onze grootmoeders hadden ieder een favoriete bakkerin met wie ze maar al te graag een praatje maakten. Voor elke boodschap een andere winkelier! Van de slager over de krantenwinkel tot de kruidenier: de lokale consumptie was van levensbelang.

MAAR TOEN VERANDERDE ALLES.

In plaats van hun inkopen te doen in verschillende winkels, kozen mensen plots voor grootwarenhuizen.

Weg contacten en weg nauwe band met de winkelier. Ondanks de tendens om opnieuw in buurtwinkels te kopen, blijkt het uit gemakzucht of tijdsgebrek toch moeilijk om gewoonten te doorbreken. Dankzij het nieuwe partnership van Edenred kun je opnieuw in de buurtwinkel boodschappen doen zonder dat je van hot naar her moet lopen!

ALLES BEGON OP EEN ONDERGESNEEUWDE ZONDAG

Het begon allemaal enkele jaren terug toen de oprichter van Localtomorrow, Maxim Sergeant, acht jaar was. Op een ondergesneeuwde zondag waren alle wegen geblokkeerd. Maxim nam dan maar zijn slee om naar de bakker te gaan. Omdat hij niemand zag op straat en ook niet bij de bakker, belde hij bij de buren aan om voor hen naar de bakker te gaan.

Enkele jaren later, in 2012 meer bepaald, startte Maxim met Bakkersonline, een e-commercebedrijf voor lokale bakkers waar ze hun eigen webshop kunnen creëren en consumenten kennis laten maken met artisanale producten.

 

Jaar na jaar groeide het bedrijf en breidde het zijn activiteiten uit naar alle kleine winkels met versproducten zoals slagers, viswinkels, kaaswinkels enz. Het werd omgedoopt tot Localtomorrow. Hun missie is om de lokale handelaars te ondersteunen in hun digitalisering zodat ze beter kunnen inspelen op de verwachtingen van de moderne consument.

SLAGERS EN BAKKERS 3.0

Localtomorrow biedt de perfecte oplossing om opnieuw lokaal te winkelen, aangepast aan de gewoonten van de moderne consument. Met de websites Bakkersonline en Slagersonline bereiken artisanale bakkers en slagers nieuwe klanten en kunnen ze hun bestellingen beter organiseren. Bovendien bieden ze klanten een nieuwe service. Bestellen kan vanaf nu altijd en overal.

Kers op de taart: je hebt je portefeuille niet meer nodig. Gebruikers van Ticket Restaurant betalen hun online-bestellingen voortaan gewoon met hun Edenred-kaart.

HOE PLAATS JE EEN BESTELLING MET TICKET RESTAURANT?

  • Ga naar de website van jouw favoriete handelaar of neem een kijkje op bakkersonline.be of slagersonline.be
  • Kies de producten die je wenst
  • Kies je afhaalwijze
  • Selecteer Edenred als betaalmiddel
  • Betaal online met je login en wachtwoord van MyEdenred en de vier laatste cijfers op de achterzijde van je kaart.

Vandaag zijn al meer dan 450 bakkers en slagers partner van Localtomorrow. Het gaat vooral om winkels in Vlaanderen, maar Localtomorrow wil over enkele jaren even bekend zijn aan Franstalige kant. Probeer het meteen!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen