Liever mooie geschenken dan mooie woorden

|News

Het Edenred Ticket Compliment is voor jouw werkgever een manier om BEDANKT te zeggen! Bedankt voor je inzet, de resultaten die je behaalde, de opdrachten die je volbracht en het werk dat je dagelijks verzet. Al meer dan een jaar is dit Ticket ook beschikbaar in digitale versie op de Edenred-kaart. Slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen: geen risico op verlies meer, geen uitpuilende portemonnee, aankopen kunnen tot op de cent nauwkeurig worden betaald enzovoort.

Bedankt zeggen kan wonderen doen

Zowel thuis als op het werk kan bedankt zeggen wonderen doen. Het is een heuse boost die opbeurend en geruststellend werkt. En dit werkt in twee richtingen. Ook de persoon die zijn dankbaarheid uit, voelt zich daar goed bij. 

Je kunt de cheques geven bij verschillende gelegenheden. Denk maar aan de eindejaarsfeesten, anciënniteitsverjaardagen in het bedrijf, een pensionering, een huwelijk, wettelijk samenwonen enz. 

Ticket Compliments, het geschenk dat gelukkig maakt 

Ticket Compliments is het perfecte geschenk. Want daarmee kies je zelf je geschenk uit, iets dat je echt wilt of echt nodig hebt. 

Jullie vragen ons vaak wat jullie kunnen kopen. Maar het antwoord is eenvoudig: je kunt alles kopen met Ticket Compliments, zolang het maar legaal is natuurlijk. Parfum, cosmetica, textiel, voeding, decoratie, reizen … Je moet gewoon de handelaar vinden die ze aanvaardt. 

Inspiratie nodig? Deze ketens aanvaarden de elektronische Ticket Compliments: Aveve, Inno, Bel&Bo, Planet Parfum, A.S. Adventure, Krëfel, Hubo, Fun, Maxi Toys, LolaLiza, Cora, Maniet!Luxus, Celio, Vanden Borre, fnac, Espace Mode en heel wat anderen. Een netwerk van aangesloten winkels uitbouwen, kost wel even tijd. Maar onze teams werken elke dag hard om je een fantastisch netwerk te bieden.  

 

Hulp is altijd welkom! Zou je je cheques graag in een bepaalde winkel gebruiken? Vertel er je handelaar dan over, zodat hij contact met ons kan opnemen! 

Winkel je graag online?

Het grootste voordeel van de Edenred-kaart is dat je er ook online aankopen mee kunt betalen. Surf naar https://mijnonlineaankopen.edenred.be/ Je vindt er alle winkels waar je online kunt shoppen. 

Het ultieme voordeel van Ticket Compliments is de toegang tot een webshop die we speciaal hiervoor in het leven riepen.  Ga dus snel naar je extranet MyEdenred.be. 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen