Feesten zonder zorgen met eFarmz

|Op bezoek bij

Wil je zelf een feestmenu van a tot z opstellen, maar zit je zonder inspiratie? Heb je geen tijd of zin om uren in de winkel en de keuken door te brengen? Dat begrijpen we helemaal! Tijdens de eindejaarsfeesten wil je het liefst gewoon gezellig samen zijn met je familie en vrienden. Wat is de oplossing?

Een kerstmaaltijdbox van eFarmz! Het concept ken je al: verse ingrediënten aan huis bezorgd, klaar om te bereiden volgens het meegeleverde recept. Zo bespaar je ongelooflijk veel tijd én energie! Bovendien zijn de boxen van eFarmz biologisch, lokaal en Belgisch. En ze pakken alles milieuvriendelijk aan.

Geen kopzorgen of stress tijdens de feestdagen dus! Jij verwent je gasten met een lekker feestmaal, eFarmz doet de rest. Dubbel goed nieuws: je kunt je eFarmz-maaltijdboxen betalen met je Edenred-maaltijdcheques én je krijgt een kortingscode van € 10 vanaf een aankoopbedrag van € 25 voor een maaltijdbox naar keuze!

Wat maakt eFarmz zo bijzonder?

eFarmz is een Belgische webshop die biologische, lokale seizoensproducten aan huis bezorgt. Van maaltijdboxen tot fruit- en groentemanden over een uitgebreid aanbod zuivel, bakkerijproducten, vleeswaren, delicatessen, … Als je door hun aanbod scrolt, loopt het water je in de mond!

De missie van eFarmz? Anders eten én ondernemen. eFarmz werkt rechtstreeks samen met 100 Belgische producenten om milieuvriendelijke, eerlijke en weergaloos lekkere producten aan te bieden. Ze staan garant voor een ultrakorte keten en kraakverse producten!

Bovendien doen ze er alles aan om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Hun teams optimaliseren bijvoorbeeld hun leveringsrondes door zich waar mogelijk milieuvriendelijk te verplaatsen, zoals met de fiets

Wat zijn de voordelen van eFarmz?

eFarmz heeft veel meer te bieden dan maaltijdboxen die jou het leven makkelijker maken! In hun webshop kun je ook je wekelijkse boodschappen doen met een aanbod van meer dan 900 producten en/of lekkere traiteursproducten bestellen.

 

Als je bij eFarmz bestelt, krijg je ook enkele exclusieve voordelen:

  • Kies elke week uit 12 gerechten
  • Gebruiksklare en makkelijk te bereiden recepten
  • Kies zelf tussen levering aan huis of in een afhaalpunt
  • Bestel wanneer je maar wilt, met of zonder abonnement
  • Flexibele hoeveelheden van twee tot zes personen

De maaltijdboxen voor de feestdagen

Naast maaltijdboxen voor je dagelijkse avondmaal biedt eFarmz nu ook feestmenu's aan! Deze twee maaltijdboxen heeft hun chef-kok met liefde voor je samengesteld:

1. Menu Original (vanaf € 19,83 pp)

Aperitief: krokante lepeltjes met mousse van verse kaas en gerookte zalm

Voorgerecht: cappuccino van kastanjepompoen, slagroom en gerookte ham

Hoofdgerecht: everjongsteak met wortelgewassen en hasselback-aardappelen

Dessert: intense pure chocolade, sinaasappel en nougat (Atelier de Max)

2. Menu Veggie (vanaf € 16,50 pp)

Voorgerecht: krokante lepeltjes met peer, mousseline van blauwe kaas en walnoten

Voorgerecht: cappuccino van kastanjepompoen, slagroom en crumble van brood met zwarte knoflook

Hoofdgerecht: knolselderijsteak met veenbessensaus en aardappelpuree

Dessert: intense pure chocolade, sinaasappel en nougat (Atelier de Max)

Verrassing! 🎁

Dit is jouw exclusieve kortingscodeEDENRED22. eFarmz en Edenred bieden je € 10 korting aan vanaf een aankoopbedrag van € 25 voor een maaltijdbox naar keuze als je betaalt met je Edenred-maaltijdcheques.

Deze eenmalige korting is geldig tot en met 31 december 2022 en kun je niet combineren met andere promoties.

 

Makkelijk te bereiden, gezonde maaltijden om je vingers bij af te likken: dat zijn de producten van eFarmz in enkele woorden. Kook je graag samen met je gezin en wil je geen tijd verspillen door eindeloos door de gangen van de supermarkt te lopen? Dan zijn de maaltijdboxen van eFarmz de ideale oplossing! In enkele klikken koop je via hun webshop de lekkerste biologische én lokale producten.

Welke maaltijdbox wil jij wel eens op tafel zetten? Heb je al een idee voor je feestmenu? Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer lekkere tips.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen