En wat met groenteafval?
|
Dit recept valt bij jong en oud in de smaak.
Chips … van groenteafval. Boordevol vitamines, lekker, krokant, zonder iets te verspillen en zonder één euro uit te geven!
INGREDIËTEN
3 biologische bieten
3 biologische wortelen
3 aardappelen
Olijfolie
Provençaalse kruiden
Fleur de sel
Bereiding
Stap 1 :
Was eerst uw groenten goed
Stap 2 :
Schil ze minutieus zodat u mooie schillen overhoudt
Stap 3 :
Leg ze op bakpapier
Stap 4 :
Besprenkel ze met een straaltje olijfolie
Stap 5 :
Voeg wat fleur de sel en Provençaalse kruiden toe (tijm, oregano, gedroogde basilicum)
Stap 6 :
Bak ze bij 180° gedurende een twaalftal minuten. Hou ze in de gaten zodat ze niet verbranden.
Stap 7 :
Het enige wat u dan nog moet doen, is genieten van deze lekkere hap.
Smakelijk!
Vond je dit artikel leuk?
Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.