Edenred zet weer een stap vooruit in haar digitalisatieproces!

|News

Na het Ticket Restaurant, het Ticket EcoCheque en het Ticket Compliments, is het de beurt aan het Ticket Sport & Culture om haar plaats te krijgen op de Edenred-kaart! Met deze nieuwe digitalisatie, bevinden alle Edenred-oplossingen zich voortaan op dezelfde kaartVanaf nu heb je al je cheques steeds bij de hand.

Ticket Sport & Culture, wat is dat pecies? 

Het Ticket Sport & Culture is een cheque die de werkgever aanbiedt aan zijn werknemer. Het schenkt de mogelijkheid één of meerdere sportieve of culturele activiteiten te beoefenen. De cheques kunnen oplopen tot € 100 per jaar! Keuze te over dus 😉  

Sporten is belangrijk voor het lichaam, maar dat niet alleen.

Sportbeoefening verbetert bijvoorbeeld het beheersen van stress, het prestatievermogen of zelfs integratie in het bedrijf. Volgens het magazine e-santé, doet ondanks de goede effecten van sport op ons lichaam, slechts 34% van de Belgische bevolking regelmatig aan sport. Als jij deel uitmaakt van deze 34%, proficiat! Dit is de gedroomde gelegenheid om kosteloos een nieuwe discipline te ontdekken. Gebruik anders je cheques om terug te gaan sporten!   

Cultuur op haar beurt neemt ook een belangrijke plaats in ons leven in. Zowel voor volwassenen als voor de kleinsten is ze een bron van vermaak, verwondering en creativiteit. In een studie werd aangetoond dat creativiteit en culturele betrokkenheid de fysieke en mentale gezondheid verbeteren. Wacht dus niet langer om ervan te genieten 😉   

Dankzij dit bonusbudget, krijg je toegang tot een brede waaier aan fysieke, culturele en ontspannende activiteiten. Een extraatje voor een energieboost tijdens je vrije tijd of die nu aan sport of cultuur is gewijd.  

10 voorbeelden van activiteiten die je kunt doen met je Ticket Sport & Culture?  

 •  Je had altijd al zin om je in te schrijven bij deze sportclub in je buurt maar je vond hem iets te duur? Betaal je abonnement met een deel van je Sport & Culture-cheques! 
 • Organiseer een bioscoopuitstap. Een mooie gelegenheid voor een gezellig moment met het gezin, je geliefde of met vrienden!   
 • Profiteren van een zomerse dag in het pretpark of het dierenpark met het hele gezin en/of vrienden. De perfecte deal voor afwisseling!
 • Een concert bijwonen! De gedroomde gelegenheid om een artiest te (her)ontdekken. En dat is niet alles, jouw Ticket Sport & Culture zijn geldig voor concerten, festivals of andere voorstellingen.
 • Je hoordeover die tentoonsteling die je graag wilt bezoeken? Met je Ticket Sport & Culture, kun je culturele evenementen zoals musea of tentoonstellingen bijwonen. 
 • Je perfectionneren in sport! Schrijf je kind in voor een vakantiestage voor z’n favoriete sport met je cheques! 
 • Je perfectionneren in muziek! Dit is de gedroomde gelegenheid voor je kind om zijn muzikaal oor te ontwikkelen door lessen te volgen aan de muziekacademie! 
 • Boeken en stripverhalen lezen. Dit zijn de enige toegelaten fysieke aankopen met je Ticket Sport & Culture!  
 • Een voetbalmatch bijwonen! Geniet van je cheques om te gaan supporteren voor je lievelingsteam!
 • Genieten van een ontspanningsmoment! Gebruik je Ticket Sport & Culture voor de wellness en te genieten van een momentje voor jezelf. 

Je hebt het begrepen, je zult geen gelegenheden tekort komen om van gedachten te veranderen! Daarbovenop zijn deze cheques 15 maanden geldig!  

Wat ga jij doen met je cheques? Welke activiteit trekt je het meeste aan? Ga snel een kijkje nemen op onze Facebook-pagina of tag ons op Instagram! 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

 • Dit artikel delen