De 15 beste adresjes op Uber Eats om dat vakantiegevoel nét wat langer vast te houden !

|Top

Tijdens je vakantie mocht het er allemaal waarschijnlijk wat meer ontspannen aan toe gaan: je ging slapen en stond op wanneer je wilde, je at gewoon waar je zin in had, en je voelde je ongetwijfeld gewoon wat vrijer. Als kers op de taart had je ook meer tijd voor vrienden en familie ...

Na alle dolce far niente weer aan het werk gaan, is eerlijk gezegd niet zo makkelijk als het lijkt. Om de overgang wat te vergemakkelijken, delen we daarom graag 15 geweldige adresjes op Uber Eats met je. Van authentieke Syrische gerechten tot exotische Aziatische schotels en 100 % lokale producten: hieronder vind je alles om je grootste honger te stillen. Geniet samen met je vrienden en familieleden nog wat langer van dat zalige vakantiegevoel!

Psst ... Onderaan het artikel vind je twee leuke PROMOCODES! Goed voor je portemonnee, zo aan het begin van het nieuwe schooljaar!

 

1. Barouche

De smaak van de zomer nog wat langer op je bord ... De pita’s van Barouche zijn lekker pittig (dankzij harissamayo!), gezond, makkelijk verteerbaar en bovenal: gebakken in de oven. De plaatselijke pitabar is er niks tegen! Hier verandert de oven het zuurdesemdeeg in een luchtig, smakelijk pitabroodje ... Wat Barouche bovendien zo speciaal maakt, is dat het zorgvuldig geselecteerde vlees ‘à la minute’ wordt bereid, net zoals de Belgische halloumi en falafels.

Probeer zeker eens het Signature pitabroodje met een verfijnde vleesmix en een unieke combo van kruiden, saus en salade. Overheerlijk !

Barouche heeft vier vestigingen: één in Brussel en drie in Vlaanderen.

 

📍 Sint-Katelijneplein 3, 1000 Brussel

📱 0498 42 65 16

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 11.30 tot 22 u.

 

2. Hawaiian Poké Bowl

Als het wat exotischer mag. Hawaiian Poké Bowl staat voor gezond fastfood en de ultieme smaak van vakantie in één kom. Op het menu alleen maar bowls op basis van verse ingrediënten, boordevol smaak dankzij huisbereide dressings en alle toppings die je maar kunt bedenken.

De vestigingen zijn verspreid over heel België. Onder andere in Luik, Brussel, Antwerpen en Doornik vind je een restaurant.

 

📍 Rue Grétry 72E, 4020 Luik (Médiacité)

📱 04 223 35 58

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 10 tot 22 u.

 

3. Jean Bon

Zin in een heerlijk, knapperig broodje? Maak kennis met het ultracreatieve menu van Jean Bon! Een knapperig stokbroodje op oude wijze, gevuld met verse kwaliteitsproducten: wat kun je nog meer wensen? ‘Sharing is caring' is ook jouw motto? Kies dan een van hun prachtig samengestelde schotels! Op het menu? De lekkerste kazen en charcuterie ...

Jean Bon telt vijf vestigingen in Brussel.

 

📍 Naamsestraat 87, 1000 Brussel

📱 02 503 50 55

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 u. en op zaterdag van 11 tot 18 u.

 

4. Joe & The Juice

Dit is dé place to be voor liefhebbers van vruchtensap, granola en vitamineshots! Joe & The Juice, de Deense keten van sapbarretjes, weet keer op keer te verrassen met een ruime keuze aan koffie, broodjes en allerlei veggie & vegan shakes. Grijp je kans om de meeste originele en heerlijke smaken te proeven!

Exclusief te ontdekken in Antwerpen.

📍 Wiegstraat 21, 2000 Antwerpen

📱 02 586 27 74

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zaterdag van 8 tot 19 u. en op zondag van 9 tot 19 u.

 

5. Knees to Chin

Met de knieën tegen de kin ... In die houding eten Vietnamezen hun streetfood. Deze zaak brengt een eerbetoon aan een van de populairste specialiteiten van Vietnam: de welbekende loempia! Laat je verleiden door het aanbod van Knees to Chin en geniet van een heerlijke culinaire reis!

Extra troef : het assortiment bevat ook seizoens-, lactosevrije en zeer glutenarme producten. Perfect voor een snelle lunch, een etentje of een hapje onderweg!

Knees to Chin heeft verschillende vestigingen in Brussel, en ook een in Gent, Antwerpen en Louvain-la-Neuve.

 

📍 Alsembergsesteenweg 148, 1060 Brussel

📱 02 532 14 35

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅
Open van maandag tot zaterdag van 11.30 tot 22 u.

 

6. KOMO Bowl

Tijd om je smaakpapillen te prikkelen! Voor een energieboost en heerlijke Hawaïaanse smaken in een gezond jasje moet je bij KOMO Bowl zijn. Beleef eindeloos veel plezier aan de lekkerste poké, açai en smoothie bowls!

KOMO Bowl heeft vestigingen in Brussel en Waterloo.

 

📍 Chaussée de Bruxelles 139, 1410 Waterloo

📱 02 653 96 50

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 10 tot 14.30 u. en van 18 tot 22 u.

 

7. Le Pain Quotidien

Lekker en gezond, wat wil je nog meer? Dat Le Pain Quotidien sinds de oprichting in 1990 een gigantisch succes is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. De Belgische keten heeft tegenwoordig vestigingen over de hele wereld, waar een ruim assortiment vegetarische, veganistische en biologische gerechten wordt geserveerd.

Waar ze hun succes aan te danken hebben? Superverse producten, authentieke recepten en formules om je vingers en duimen bij af te likken.

 

📍 Rue d’Havré 10, 7000 Bergen

📱 065 73 14 38

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 10 tot 16 u.

 

8. Makifornia

Trends vs. traditie: waar het westen en het Verre Oosten samenkomen. Maki verwijst naar het land van de rijzende zon (Japan), en Fornia uiteraard naar Californië en de beroemde ‘California rolls’. Laat je omverblazen door de meest verbluffende smaken in een mix van Japanse en westerse gerechten! Bij Makifornia worden je smaakpapillen op hun wenken bediend.

Makifornia heeft drie vestigingen in Brussel.

 

📍 Tongerenstraat 4, 1040 Etterbeek

📱 02 513 10 63

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 De hele week open van 11 tot 23 u. Op zaterdag en zondag vanaf 11.30 u.

 

9. My Tannour

My Tannour, wanneer een kinderdroom een passie wordt! Deze chef-kok van Armeens-Libanese afkomst reisde de hele wereld af en haalde daaruit inspiratie voor een subtiele mix van traditie en trends in een vernieuwd mediterraans jasje. My Tannour maakt streetfood heerlijk toegankelijk.

Er zijn intussen vier vestigingen in België. Woon je in Brussel en ben je wel eens benieuwd naar de Syrische keuken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

📍 Brouwerijstraat 98, 1050 Elsene

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 12 tot 23 u.

 

10. O'yo

Een boost voor je gezondheid en je immuunsysteem! Dankzij een ruim aanbod ontbijtgerechten, brunches en toasts boordevol smaak en gezonde ingrediënten is O’yo de laatste jaren een begrip geworden in Gent. De stad telt ondertussen twee vestigingen.

Je geniet er van veganistische en glutenvrije pancakes en yoghurt, salades, toasts én kombucha. Ongeveer 95 % van het aanbod is volledig vegan. Overheerlijke, gezonde gerechten boordevol voedingsstoffen: precies wat je immuunsysteem nodig heeft nu het schooljaar weer van start gaat!

 

📍 Sint-Baafsplein 12, 9000 Gent

📱 0468 12 14 26

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 8 tot 17 u.

 

11. Oats Day Long

Havermout op elk moment van de dag. De brains achter dit concept zijn een broer en zus met een passie voor havervlokken. Daarmee creëren ze keer op keer de grootste lekkernijen!

Bij Oats Day Long smul je van gezonde voeding: zoete en hartige havergerechten die je – zoals de naam al doet vermoeden – op elk moment van de dag kunt verorberen. Bagels, pap, pannenkoeken, smoothies ... Maar ook ‘risoatto’ zoals zij het noemen, of zelfs ‘Oats skool porridge’. Overheerlijk!

Oats Day Long heeft vestigingen in Brussel en Vlaanderen.

 

📍 Auguste Ortsstraat 9, 1000 Brussel

📱 09 296 37 03

💻 Ontdek het menu op Uber Eats 

📅 Open van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 u. en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 u.

 

12. Poké House

Poké voor iedereen! Maar niet zomaar poké ... Poké is een simpel en lekker gerecht, en wij zijn er alvast dol op! Wat Poké House zo speciaal maakt, is dat er geen einde lijkt te komen aan het eetplezier! Zo kun je er kiezen uit zeven signature pokés of gewoon je eigen bowl samenstellen. Vegetarisch, vegan, halal ... Er is voor ieder wat wils!

Poké House telt elf vestigingen in heel België. Kijk even op de website, je vindt er vast eentje in je buurt.

 

📍 Rue de Namur 4, 1400 Nijvel

📱 067 46 03 85

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot vrijdag van 11.30 tot 14.30 u. en van 18 tot 21.30 u. Op zaterdag van 12 tot 15 u. en van 17.30 tot 21.30 u.

 

13. RUBA

100 % healthy, 100 % genieten. Kies je favoriete bowl en maak die helemaal uniek met extra toppings, een lekkere dressing, allerlei soorten zaden, plantaardige eiwitten, vlees of vis ...

Geen twijfel mogelijk: RUBA tilt fastfood naar een hoger niveau met ultragezonde, evenwichtige gerechten boordevol smaak! Zin in een dessertje? Ontdek dan hun heerlijke ijsjes: rijk aan eiwitten, arm aan suiker en calorieën.

Exclusief verkrijgbaar bij RUBA in Leuven.

 

📍 Tiensestraat 71, 3000 Leuven

📱 016 414 014

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Open van maandag tot zondag van 11 tot 21 u.

 

14. Surfside Poké

Aloha from Hawaii! Eerlijk is eerlijk: pokébowls hebben onze geliefde sushi een beetje naar de achtergrond verdrongen. Zo verrassend is dat ook niet ... Je kunt er namelijk nóg meer je creativiteit in kwijt, met dank aan blokjes gemarineerde of geschroeide rauwe vis, allerhande toppings en uitmuntende sausjes!

Surfside Poké biedt daarbovenop een ruim assortiment veganistische alternatieven aan met bowls op basis van rijst, salade of nachos, boordevol vers fruit en groenten. Een explosie van smaak en versheid bij elke hap.

Surfside Poké telt momenteel zes vestigingen in de Belgische grootsteden.

 

📍 Rue Emile Cuvelier 56, 5000 Namen

📱 0455 12 06 43

💻 Ontdek het menu op Uber Eats 

📅 Open van maandag tot zondag van 11 tot 22 u.

 

15. Vers

Twee generaties, één concept ... in Antwerpen! Moeder en zoon zetten samen hun schouders onder Vers Zuid en Vers Eilandje. Op het menu? Eenvoudige, hartverwarmende seizoenstoppers zoals vers bereide salades, soepen, royaal gegarneerde broodjes, verse sapjes en een hele resem warme en koude maaltijden.

En nu kun je ook thuis van hun gastronomische lekkernijen genieten!

 

📍 Kloosterstraat 88, 2000 Antwerpen

📱 03 501 07 04

💻 Ontdek het menu op Uber Eats

📅 Elke dag open. Van maandag tot vrijdag van 7 tot 19 u., op zaterdag van 8 tot 18 u. en op zondag van 8 tot 17 u.


Zoals beloofd: een duwtje in de rug!
🎁

  • Samen met Uber Eats geven we iedere nieuwe gebruiker* van Uber Eats 2 x € 10 cadeau bij een aankoop vanaf € 20 (exclusief levering) als je je bestelling betaalt met je maaltijdcheques van Edenred. Deze code is geldig tot en met 31.01.2024. Exclusieve kortingscode: EDENREDBENEW

* Aanbieding enkel geldig in België tot en met 31.01.2024 voor twee bestellingen via de app of de website van Uber Eats, met een minimumbedrag van € 20 zonder de leveringskosten. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of worden gebruikt voor afhaalbestellingen. Code voorbehouden voor één gebruiker en uitsluitend voor nieuwe gebruikers. De kortingscode vervalt 28 dagen na gebruik. Promotie alleen geldig bij Edenred. 

  • Gebruik jij Uber Eats al? Dan krijg je 30 % korting** op je volgende bestelling bij Uber Eats van minimaal € 15 (exclusief levering). Deze aanbieding geldt enkel voor bestellingen die je betaalt met je maaltijdcheques van Edenred, en dit tot en met 30.09.2023. Exclusieve kortingscode: EDENREDBE30

 ** Aanbieding enkel geldig in België tot en met 30.09.2023 voor één bestelling via de app of de website van Uber Eats, met een minimumbedrag van € 15 zonder de leveringskosten. De korting bedraagt maximaal € 8. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of worden gebruikt voor afhaalbestellingen. Voorbehouden voor de eerste 5000 gebruikers van de code. Promotie alleen geldig bij Edenred.

Hoe gebruik je Ticket Restaurant op Uber Eats? 💳

Voeg in de Uber Eats-app je MyEdenred-account als betaalmethode toe, net zoals je een betaalkaart zou toevoegen. Let wel, je moet nog altijd een bankkaart aan je profiel koppelen. Volg gewoon deze stappen:

  1. Open het Uber Eats-menu met het profiel-icoon.
  2. Klik op het menu ‘betaling’.
  3. Koppel je MyEdenred-account aan Uber Eats door in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord van MyEdenred.
  4. Geef daarna de laatste vier cijfers van het PAN-nummer op de keerzijde van je kaart in.
  5. Bevestig tot slot dat je Uber Eats het recht geeft om je bestelling via je Ticket Restaurant-rekening te betalen.

 

Wat zijn jouw favoriete restaurants om die summer vibes nog wat langer vast te houden? Welke gerechten zijn voor jou onmisbaar? Deel je favoriete Uber Eats-restaurants met ons op Facebook en Instagram!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen