Bestel HelloFresh met je Edenred-kaart #EXCLUSIEVEKORTING

|News

Goed nieuws! Je kunt vanaf nu je maaltijdbox van HelloFresh betalen met Ticket Restaurant Edenred. Bovendien krijg je van ons een exclusieve korting tot 95 euro! Je hebt geen code nodig om van deze aanbieding te profiteren. Surf gewoon naar deze pagina.

Je nieuwe Edenred-kaart toevoegen in de HelloFresh-app, hoe doe je dat? Je leest het in dit artikel! Dit aanbod is geldig voor nieuwe en bestaande HelloFresh-klanten die hun abonnement meer dan een jaar geleden hebben opgezegd. Dit aanbod is ook geldig als je je maaltijdboxen betaalt met je Edenred kaart.

Geen zorgen als je de jouwe nog niet hebt – je ontvangt ze binnenkort!

 

HelloFresh, wat is dat precies?

Het concept van HelloFresh is heel eenvoudig. Elke week krijg je een maaltijdbox aan huis bezorgd met alle benodigde ingrediënten en gedetailleerde receptkaarten om zelf heerlijke maaltijden te bereiden! De ideale oplossing voor wie weinig inspiratie heeft in de keuken.

Bovendien zijn de recepten gezond, lekker, origineel en snel klaar. Met gerechten die geschikt zijn voor het hele gezin, is er voor ieder wat wils. Op de website en de mobiele app voor Android en iPhone kun je de recepten voor de volgende week bekijken en zie je meteen welke ingrediënten je al in huis moet hebben. Over het algemeen zijn dat essentiële ingrediënten die normaal al in je keuken te vinden zijn: olie, boter, bloem, honing, zout en peper.

Hoe werkt het?

Je maaltijdbox bestellen is supersimpel en duurt minder dan 5 minuten. Volg gewoon deze 4 stappen:

 1. Stel je box samen door het aantal personen (tussen 1 en 6) en het aantal recepten per week (tussen 3 en 6) te kiezen.
 2. Selecteer je favoriete gerechten! Je hebt elke week keuze uit meer dan 30 recepten en er is voor ieder wat wils: veggie, vlees, vis, vegan, kindvriendelijk, lekker snel, caloriebewust, flexitarisch en zonder varkensvlees.
 3. Plan de bezorging. Elke week wordt je box aan huis geleverd, op een moment dat jou goed uitkomt. Jij kiest het tijdstip.
 4. Kook met kwalitatieve, verse ingrediënten. Het enige wat je nu nog moet doen, is genieten van een heerlijke maaltijd!

Verrassing van HelloFresh & Edenred

Dankzij onze samenwerking met HelloFresh profiteer je met de nieuwe Edenred-kaart van een exclusieve korting tot 95 euro. Dit aanbod is geldig voor nieuwe en bestaande HelloFresh-klanten die hun abonnement meer dan een jaar geleden hebben opgezegd. Dit aanbod is ook geldig als je je maaltijdboxen betaalt met je Edenred kaart. Maar dat is niet alles, want we hebben ook nog enkele leuke verrassingen voor je in petto.

Zo bestel je HelloFresh met de Edenred-kaart

 • Ga naar deze webpagina en stel je box samen door het aantal personen en maaltijden voor de komende week te kiezen.
 • Voer je e-mailadres in en klik op ‘Bespaar nu’.
 • Maak een wachtwoord aan.
 • Vul je gegevens in en kies je voorkeuren voor de maaltijdbox.
 • Stel je leveringsvoorkeuren in.
 • Klik op het kopje ‘Betaalmethoden’ en kies de optie Mastercard.
 • Geef het nummer van je Edenred-kaart (op de achterkant van je kaart) en de andere gegevens in.
 • Klik op ‘Mijn recepten instellen en kiezen’.
 • Kies de gerechten waar jij zin in hebt. Stel je de box niet zelf samen? Dan ontvang je een willekeurige selectie gerechten.

Gebruiksvoorwaarden

 • Deze aanbieding is enkel geldig tot en met 01/10/2023 op Premiumgerechten, HelloExtra en de HelloFresh markt.
 • De korting geldt alleen voor de prijs van de maaltijdbox, exclusief de bezorgkosten van 5,99 euro. Wanneer je voor het eerst een abonnement afsluit, is de bezorging van je eerste box gratis.
 • Je hoeft geen minimumaantal boxen te bestellen om van de aanbieding te profiteren of om je abonnement op te zeggen. De korting geldt alleen voor de prijs van de maaltijdbox (extra producten niet inbegrepen).
 • Dit aanbod is geldig voor nieuwe en bestaande HelloFresh-klanten die hun abonnement meer dan een jaar geleden hebben opgezegd. Dit aanbod is ook geldig als je je maaltijdboxen betaalt met je Edenred kaart.
 • Het kortingsbedrag is niet inwisselbaar voor contant geld. Dit aanbod is niet combineerbaar met andere aanbiedingen en is beperkt tot één per huishouden. Je kunt tot 3 dagen voor de bezorging van de box je recepten kiezen en je box wijzigen of opzeggen. Dat doe je via je account of door contact op te nemen met onze klantenservice.
 • Stel je de box niet zelf samen? Dan ontvang je een willekeurige selectie gerechten.
 • Als je een abonnement neemt op HelloFresh, kun je een beroep doen op een herroepingsrecht van 14 dagen. Lees de algemene voorwaarden voor meer info.
 • Als je de melding krijgt ‘betaling mislukt’, is het te betalen bedrag hoger dan het saldo op je Edenred-kaart. Helaas is het momenteel niet mogelijk om verschillende betaalmethoden te combineren.

Getest en goedgekeurd door ons team

Wij hebben HelloFresh alvast voor jou getest en zijn volledig gezwicht voor het concept, het merk en de waarden van het bedrijf. De voordelen op een rijtje:

 • Je kunt HelloFresh in twee woorden samenvatten: gevarieerd en origineel. De recepten van HelloFresh worden bedacht door chefs en dat merk je! Ze halen je uit je comfortzone en laten je nieuwe smaken ontdekken: wereldkeuken, vergeten groenten ... Ideaal om wat afwisseling te brengen in je routine.
 • De website en mobiele app zijn erg gebruiksvriendelijk. In een paar klikken stel je je voorkeuren in en selecteer je de gerechten waar je zin in hebt. Je wordt van a tot z begeleid en hoeft alleen maar de stappen te doorlopen!
 • Je maaltijdbox bevat per recept een papieren zakje met de benodigde ingrediënten, wat heel praktisch is. Aan alles wordt gedacht!
 • HelloFresh zet zich in voor het milieu en is ‘s werelds eerste CO2-neutrale Via zijn partnerschap met Planetly investeert HelloFresh in ecologische projecten om de koolstofuitstoot die het genereert te compenseren.
 • Je box bevat altijd de juiste hoeveelheid, waardoor voedselverspilling tot een minimum beperkt Met HelloFresh heb je alle ingrediënten in huis, afgewogen in de juiste hoeveelheden. Gedaan met verse kruiden waarvan je één takje nodig hebt en die nadien achteraan in de koelkast bederven.
 • Een van de grootste troeven is de flexibiliteit van je abonnement. Elke week een box bestellen hoeft niet. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of zelfs pauzeren.

 

Met HelloFresh wordt thuis koken weer een plezier. Met hun maaltijdboxen win je tijd, bespaar je geld en ben je minder gestresseerd!

Dus, als je de boxen van HelloFresh nog nooit geprobeerd hebt: ga ervoor! Maak je leven makkelijker en installeer meteen de mobiele app. Zo kun je via je smartphone je bestellingen, bezorgtijden en gekozen gerechten controleren en in enkele klikken je abonnement wijzigen. Handig, toch?

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

 • Dit artikel delen