5 vragen waarop Uber Eats het antwoord is

|Lifestyle

Het maakt niet uit wat de vraag is, Uber Eats is altijd het antwoord. Of toch in het geval van volgende scenario’s. Wij lijsten hieronder vijf situaties op waarin je zonder schuldgevoel mag genieten van een lekker takeawaygerecht!

#1 Lunch met de collega’s 🍜

Zin in een snelle maar lekkere hap tijdens je lunchpauze met de collega’s? Volkomen normaal als je het even gehad hebt met elke dag pistolets met smeerkaas eten. Maak het gezellig op kantoor en bestel gemakkelijk je middagmaal online! Geen betere manier om de team spirit op te krikken dan te genieten van een lekkere poké bowl of samen een paar pizza’s soldaat te maken.

#2 Verjaardagsfeest van je oogappel 🎈

Is de vooravond van je zoontjes verjaardagsfeest er sneller dan verwacht en heb je behalve een paar kleurrijke slingers en ballonnen niet veel in huis? Geen nood, niemand heeft gezegd dat je alle verwennerijen zelf gebakken moet hebben! Dus roep de mum guilt een halt toe en zet je joker in! Kies uit of maak een mooie schotel van verschillende nagerechten. Alleen maar lachende en bekruimelde snoetjes!

#3 Vaarwel strakke planning 📅

Was vandaag zo’n dag waarop álles tegenzat? Een drukte van jewelste in het verkeer en een ellenlange rij aan het tankstation? Dan mag je je plannen voor vanavond wel vergeten… Think again! Een baaldag hoeft niet noodzakelijk de volle 24 uur te duren. Je beste vriend(in) kan nog steeds langskomen voor een wijntje en een gezellige babbel bij jou thuis. Laat je kopzorgen achterwege, met een paar klikken kan die aperitief tóch nog doorgaan 😉

#4 Netflix ’n cream 🍨

Op een druilerige zaterdag rest ons weinig keuze en gaan we vaak voor de gouden combinatie van dekentje, serie of filmpje kijken en een hapje eten voor de afleiding. Als de koelkast je maar weinig inspiratie geeft – of de zin in Ben & Jerry’s het overneemt van de motivatie om achter het kookvuur te staan  - dan is online bestellen nog zo verleidelijk! Kies alvast wat je vandaag zal bingewatchen terwijl je op de koerier wacht!

#5 Wat eten we vanavond? 🤷

Je kent het wel, het oneindige gepingpong: “Wat wil je eten vanavond?” “’k Weet nie, wat wil jij eten vanavond?” Een voltijdse job combineren met je sport, de activiteiten van de kids én boodschappen doen? Af en toe wordt het ons wat te veel van ‘t goede. Op zulke momenten was Uber Eats al meermaals onze redder in nood. Je kiest lekker waar je die dag zin in hebt, van een gezonde salade over sushis tot even zeuren met een Mac ’n Cheese op cheat day. Jij hoeft enkel nog de tafel te dekken!

Hoe gebruik je Ticket Restaurant van Edenred bij Uber Eats?

Ontdek hier hoe je Ticket Restaurant kan gebruiken voor je bestelling bij Uber Eats.

 

En jij, wanneer laat jij je verleiden? Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete Uber Eats-moment! Neem een toffe foto en tag ons op Facebook of Instagram!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen