10 restaurants te testen met #TicketRestaurant en #Consumptiecheque

|Top

Hiep hiep hoera, van de overheid mag de horeca weer open! EINDELIJK! Kriebelt het om op restaurant te gaan met je Ticket Restaurant en/of Consumptiecheque? Dat snappen we. Wij hebben voor jou 10 restaurants gekozen die je meteen laten watertanden!

Betalen met Consumptiecheque en Ticket Restaurant

Vlaanderen

Tartufo

“Il cibo italiano è davvero incredibile.” Geen idee wat deze zin betekent? Vraag het aan de eigenaars van dit restaurant! Hier wordt de Italiaanse keuken alle eer aangedaan. En wij eten er con amore! 😋

📪 Bergensesteenweg 500, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

📱 02 361 34 66

💻 tartufo@skynet.be

🖱️  Website

Mister Spaghetti

#Meatlovers #vegans #kids, in dit restaurant is iedereen welkom. Je kiest zelf je pasta en saus 😊

Mister Spaghetti heeft vijf restaurants in Vlaanderen: een in Aalst, Antwerpen, Brugge, Kortrijk en Roeselare. Er is er dus zeker eentje in je buurt!

📪 Hopmarkt 33, 9300 Aalst

📱 +32 53 43 40 04

💻 hello-aalst@mister-spaghetti.be

🖱️  Website

Restaurant Chopin

Chopin is het ideale restaurant voor wie graag geniet van Vlaamse specialiteiten in een romantische omgeving. De gerechten worden met veel liefde bereid door vader en zoon Diether en opgediend door moeder Anne. Een echte familiezaak, dus!

📪 Grote Markt 37, 9600 Ronse

📱 055 21 00 34

💻 info@restaurantchopin.be

🖱️  Website

De Appelier

Van couscous tot quiche en salades in alle vormen en kleuren: de vegetarische gerechten van dit restaurant in Gent zijn niet te versmaden! Hun menu verandert elke dag. Neem een kijkje op hun Facebookpagina om het dagmenu te ontdekken.

📪 Citadellaan 47, 9000 Gent

📱 09 221 67 33

💻 deappelier@deappelier.be

🖱️  Website

De Cuisien

Blijf jij ook altijd eindeloos twijfelen over welk gerecht je wilt bestellen? Dan is dit concept helemaal iets voor jou! De Cuisien heeft een buffet met zelfbediening. Alles is huisbereid en je vindt er zeker iets dat je lekker vindt.

📪 Driemasten 109, 8560 Gullegem

📱 056 41 01 65

💻 decuisien@skynet.be

🖱️  Website

Brussel

Restaurant La Moule d’Or

In het hart van onze hoofdstad, op een steenworp van het treinstation Brussel-Centraal, ligt het ultieme restaurant voor wie graag mosselen met frietjes eet: La Moule d'Or.

Probeer zeker ook hun overheerlijke garnalenkroketten uit!

📪 Grasmarkt 76, 1000 Brussel

📱 +32 2 511 82 91

💻 info@lamouledor.be

🖱️  Website

Pois Chiche

Pois Chiche is een trendy restaurant dat je smaakpapillen én je Instagram-profiel laat zinderen. Wat kies jij? De berloumischotel? De falafel? Gefrituurde bloemkool of huisbereide dips? Deel zeker een foto op Instagram, zodat wij kunnen meegenieten!

📪 Kapellemarkt 15, 1000 Brussel

📱 +32 2 306 33 20

💻 info@poischiche.be

🖱️  Website

Wallonië

Tamtam Resto

Het warme, gezellige familierestaurant Tamtam bestaat al dertien jaar.

Een lekkere tip: op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond smul je bij Tamtam naast de gerechten op de gewone menukaart van de formule 'gamba's à volonté met twee huisbereide sauzen, frieten en salade'. Mmmm 😋

📪 Rue de Rixensart 22, 1332 Genval

📱 +32 2 652 50 29

💻 justineflon@outlook.com

🖱️  Website

KeskeTuMijotes

Alleen al de originele naam van dit restaurant geeft ons zin om er aan tafel te schuiven. Als je daarbovenop de score van 8,5 op resto.be ziet, is het helemaal duidelijk: dit restaurant weet hoe het zichzelf op de kaart moet zetten. “Zeer goede ontvangst. Perfecte keuken met biogroenten uit hun eigen tuin! Een verwennerij. Wij eten er al jaren. Geweldig restaurant”, laat een klant weten.

📪 Rue de Renaix 53, 7890 Elzele

📱 +32 497 19 92 16

💻 resto@kesketumijotes.be

🖱️  Website

La Pelle des Sens

Het concept van dit restaurant is erg origineel: het combineert de Provençaalse keuken met die van de Savoie. Hier stap je beter niet binnen als je op dieet bent! Aan het roer: Jérémy, de chef-kok. Op het menu: raclette, bouillabaisse, Bourgondische fondue, tapenades, tartiflettes en fondue savoyarde.

Anekdote: La Pelle des Sens ligt vlak bij de Franse grens, tussen Moeskroen en La Marlière, en was ooit een wachtpost.

📪 Marlièrestraat 326, 7700 Moeskroen

📱 +32 56 840 888

💻 info@lapelledessens.be

🖱️  Website

Welk restaurant ligt het dichtst bij jou in de buurt? Waar wil jij uit eten gaan? Vergeet niet dat je hier kunt betalen met je Edenred-kaart of je consumptiecheques 😉

Neem een foto van je gerecht en post deze op social media met de hashtag #HorecaIsBack! 😊

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen