Steun de horeca met je Consumptiecheque Edenred

|News

Wat is de Consumptiecheque Edenred eigenlijk?

We hebben de Consumptiecheque Edenred gelanceerd in juli 2020, op vraag van de regering. De cheque heeft slechts één doel: de sectoren die het zwaarst door de gezondheidscrisis zijn getroffen, een duwtje in de rug geven. Deze cheques zijn dus een tijdelijke solidariteitsbonus als steun voor de heropstart van:

  • de horeca;
  • de kleine handelszaken die de deuren minstens één maand moesten sluiten;
  • de cultuur- en de sportsector.

Sinds juli hebben tal van bedrijven tot 300 euro in de vorm van Consumptiecheque Edenred toegekend aan hun werknemers.

Beetje bij beetje raakt de cheque ingeburgerd

Dankzij onze commerciële teams aanvaarden duizenden handelszaken vandaag de consumptiecheque, overal in België en in heel wat verschillende sectoren (er is voor ieder wat wils)! Je kunt ermee betalen in restaurants, bars, pretparken, hotels, kuuroorden, juwelierszaken en tal van andere handelszaken in alle categorieën.

 “Toen ik mijn cheques kreeg, vroeg ik me meteen af wat ik ermee ging doen. Vervolgens ontdekte ik via de zoekmachine hoeveel verschillende zaken ze aanvaarden (met de zoekmachine). Ik was super enthousiast! Dit is wat ik voor ogen heb: mijn ouders meenemen naar het restaurant Ultime Atome voor een gezellig etentje (ons gezin is verlekkerd op hun garnaalkroketten) en een kamer boeken in het Pentahotel voor een #GirlsTrip #Staycation met een vriendin! Als ik nog wat budget over heb, wil ik misschien wel een dagje naar Walibi. 😊 Ik kan niet wachten tot de versoepeling van de maatregelen om deze fijne plannen waar te maken”, zegt Laura.

Waar kun je ze gebruiken?

Om te weten te komen welke handelszaken je even blij zullen maken als Laura, ga je naar onze zoekmachine!

  • Voer je adres in.
  • Geef aan hoeveel kilometer je maximaal wilt afleggen.
  • Vink het groene vakje aan om de aangesloten vestigingen te zien verschijnen.
  • Klik op de zaak die je wel wat lijkt en bekijk de openingsuren.
  • Smakelijk!

Je wilt graag naar een zaak in je buurt, maar die is nog niet aangesloten bij het netwerk? Ga dan meteen naar YouConnect. Via die weg laat je ons makkelijk weten in welke handelszaken je de cheques graag zou uitgeven. Wij vragen hen dan om zich bij ons netwerk aan te sluiten.

De cheques zijn langer geldig!

Sinds de lancering van de Consumptiecheque Edenred in juli heeft de horeca als enige sector niet ten volle van deze steun kunnen profiteren. Daarom worden alle cheques met als vervaldatum 7 juni 2021 verlengd tot en met 31 december 2021. Je hoeft dus geen acht te slaan op de datum op de cheque, want je hebt nog tot het einde van het jaar de tijd.

Maar het zou zonde zijn om tot het laatste moment te wachten om jezelf een pleziertje te gunnen en vooral om je favoriete zaken in je buurt te helpen.

Het goede nieuws is dat de Consumptiecheque Edenred een groot succes is geworden, zowel bij werkgevers en hun medewerkers als bij de handelaren die ze aanvaarden. We zijn erg gelukkig dat al deze handelaren en gebruikers tevreden zijn.

Het is nu tijd voor de horeca om van deze steun te kunnen profiteren. Vergeet hen dus zeker niet, want zij zijn jou niet vergeten.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen