HelloFresh: wij testten het voor je uit!

|In de kijker

Onlangs kregen we de kans om HelloFresh uit te proberen en natuurlijk staan we te popelen om je er alles over te vertellen! In dit artikel lees je wat we ervan vonden, van de keuze van de gerechten tot het proeven. Maar dat is nog niet alles! Dankzij onze samenwerking met HelloFresh kan je een gratis box bestellen met je Edenred Maaltijd! Nieuwsgierig? Lees er alles over in dit artikel!

1. Bestellen & recepten kiezen

Bestellen is bij HelloFresh vrij eenvoudig. Je kiest gewoon het aantal personen en het aantal gewenste maaltijden en voert je e-mailadres in. Vervolgens maak je je keuze uit de gerechten. En het leuke aan HelloFresh is dat ze heel veel keuze hebben. Wij kozen verschillende gerechten uit om een idee te krijgen van wat ze te bieden hebben. Op ons menu:

  • Parelcouscous met geroosterde paprika en witte kaas, wortel, volle yoghurt en amandelen.
  • Bulgursalade met biefstukpuntjes en peultjes, zelfgemaakte marinade van verse kruiden.
  • Cheddar-varkensworst met aardappeltjes, wortel, appel en jus van uienchutney.
  • Gebakken heekfilet met zelfgemaakte rozemarijnboter, geroosterde worteltjes en curry-aardappelen.

Praktische tip: controleer welke ingrediënten je zelf in huis moet hebben. HelloFresh levert je de meeste ingrediënten, maar voor sommige basisingrediënten zoals zout, peper of olijfolie moet je zelf zorgen. Een klein detail, maar wel één dat het verschil maakt om alles vlot te laten verlopen.

2. De levering

Zodra je je keuze hebt gemaakt, wordt de levering bevestigd per e-mail. Je verneemt ook tot wanneer je je bestelling kunt wijzigen als je zin hebt om een nieuw recept uit te proberen. Je kunt zelfs de bezorgdag kiezen die jou het beste uitkomt. Wij kozen voor een zaterdag maar waren op het moment van de levering helaas niet thuis. Aangename verrassing: de attente bezorger nam onmiddellijk contact op met ons om te vragen hoe hij onze box het best kon leveren!

3. Bereiding van de recepten 

De ingrediënten zagen er allemaal even lekker uit. Ze waren vers en zorgvuldig verpakt per recept. In de box zat een envelop met A4-kaarten waarop elk recept stond beschreven met de ingrediënten en de stappen voor de bereiding. Duidelijke instructies waarmee iedereen kan koken ongeacht zijn vaardigheidsniveau ... Daar houden we van!

Zweer je net als wij bij batch cooking om verspilling te vermijden en tijd te besparen tijdens de week? Dat kan perfect. Wij hebben deze 4 recepten klaargemaakt in ongeveer 2,5 uur. Niet slecht, toch?

Over naar de voedselbewaring. Batch cooking vraagt enige voorbereiding, maar het voordeel is dat we de hele week konden genieten van verse maaltijden. Na bereiding bewaarden we de gerechten zorgvuldig om de smaak en versheid van de ingrediënten te behouden.

4. Proeven

Wij hebben genoten van elk gerecht. HelloFresh heeft voor ieder wat wils! De parelcouscous met geroosterde paprika en witte kaas was een perfecte combinatie van uitgebalanceerde texturen en smaken. De cheddar-varkensworst was precies wat we nodig hadden na 2,5 uur batch cooking en de gebakken heekfilet was de perfecte lichte maaltijd na het sporten. De bulgursalade met biefstukpuntjes, paprika en peultjes was vers en zat boordevol smaak!

Kortom, deze HelloFresh-test was voor ons een heerlijke culinaire ontdekking! En jij? Waarom probeer je het zelf niet? Dankzij onze samenwerking met HelloFresh heb je de unieke kans om een gratis box uit te proberen met je Edenred Maaltijd vouchers via deze link.

Waarop wacht je nog?

Deel je favoriete recepten zeker op onze Facebook- en Instagrampagina's!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen