7 toprestaurants voor een memorabele valentijn met Edenred Maaltijd!

|Top

Geen mooiere manier om de liefde te vieren dan met een lekker valentijnsetentje in een unieke setting. En aan heerlijke adresjes is er in België geen gebrek! Wij kozen voor jou 7 uitzonderlijke restaurants, in alle regio's van het land, waar je samen met je partner onvergetelijke momenten kunt beleven. En met Edenred Maaltijd liggen die momenten helemaal binnen handbereik!

1. Restaurant Faim in Kontich

In het charmante stadje Kontich in de provincie Antwerpen is restaurant 'Faim' de gedroomde plek voor een intiem valentijnsdiner. Het valentijnsmenu is samengesteld om te charmeren, met innovatieve en heerlijke gerechten voor een onvergetelijke culinaire beleving. Van verfijnde voorgerechten tot gastronomische desserts, elk gerecht is een ode aan de liefde en de gastronomie. Laat je verrassen door een creatieve en smaakvolle keuken in een kader dat uitnodigt tot romantiek.

2. L'Atelier pâtes in Luik

Tot een ander register behoort L'Atelier Pâtes in Luik waar je valentijn kan vieren met een vleugje originaliteit. Dit restaurant biedt je een interactieve beleving, perfect voor koppels die samen willen genieten van een gezellig moment. En van de huisgemaakte pastagerechten die de kok met passie en creativiteit voor je klaarmaakt. De perfecte plek voor een avondje authentiek Italiaans in een warme en gastvrije sfeer.

3. Restaurant Old Fisher in Knokke-Heist

De Old Fisher in Knokke is een aanrader voor de liefhebbers van zeevruchten.  Dit restaurant onderscheidt zich door zijn elegante maritieme sfeer en zijn idyllische kader. Je geniet er van een verse en verfijnde keuken waarvan elk gerecht hulde brengt aan de zee. Ideaal voor een romantisch avondje met je geliefde!

4. La table du potager in Aarlen

In Attert in de buurt van Aarlen ligt La Table du Potager. Een zeldzame parel die de versheid van de moestuin heel harmonieus combineert met de elegantie van de Franse keuken. Een oase van rust voor geliefden die romantisch willen dineren in een vredige en landelijke omgeving.

4. De 8 zaligheden in Gent

De 8 Zaligheden in hartje Gent is het perfecte adres voor de liefhebbers van de traditionele Belgische keuken. Je wordt er verwelkomd in een gastvrije en warme sfeer, ideaal voor een eenvoudig avondje uit. De traditionele, smaakvolle en authentieke gerechten zijn een mooie manier om de culinaire rijkdom van ons land te ontdekken.

6. Brasserie Prince d'Orange in Ukkel

Brasserie Prince d'Orange in Ukkel is de perfecte combinatie van elegantie en raffinement. Met een gevarieerd menu en een gesofistikeerde sfeer is dit de ideale plek voor een onvergetelijke avond. Perfect voor koppels op zoek naar luxe en verfijnde en delicate smaken.

7. Le sens du goût in Namen

Restaurant Les Sens Du Goût in Namen serveert zijn gasten een innovatieve keuken in een hedendaags kader. Het gedroomde adres voor geliefden op zoek naar een gesofistikeerde en originele culinaire beleving. Je ontdekt er unieke gerechten met verrassende smaken om ten volle van te genieten. 

Deze zeven restaurants, verspreid over heel België, bieden je een ruime keuze. Voor een intiem avondje uit, een culinair avontuur of een pittoresk kader vind je op deze lijst zeker iets naar je zin. En niet vergeten: je kan van deze unieke ervaring voor twee genieten met de Edenred Maaltijd! Aarzel niet om je restaurantkeuze en gerechten te delen op onze Facebook- en Instagrampagina's!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen